Kampanjtävling viltvård


Kampanjtävling viltvård
Under kalenderåret 2009 driver Svenska Jägareförbundet en kampanjtävling, där alla jaktlag och jakträttshavare kan tävla i vem som bedriver mest och bäst viltvård inom varje län.
Inrapporteringen av utförda viltvårdsåtgärder kopplas även till ett rådgivningsverktyg, där man kan få kortfattad information om olika åtgärder och förklaringar till varför de har olika värden beroende på landskapstyp och var man bor i landet.
Man kan också upprätta en viltvårdsplan för året genom att utnyttja det inbyggda planeringsverktyget.
Rapport- & rådgivningsverktyget är framtaget inom ramen för Jägareförbundets allmänna uppdrag från staten att ansvara för viltvården i Sverige.
Vinnaren inom varje län kommer att få en heldags professionell rådgivning i fält om hur man kan nå ännu längre med sitt viltvårdsarbete, och hjälp med att upprätta en viltvårdsplan. Dessutom kommer vinnaren att få lämpligt utsäde för att anlägga en viltåker i den delen av landet. Inom varje län lottar vi också ut utsäde bland alla som svarat. Länsföreningarna kan också instifta egna priser, så för att se exakt vad som gäller i ditt län bör du gå in på länsföreningens hemsida. Har du frågor om tävlingen eller om viltvård så kan du kontakta en jaktvårdskonsulent med särskilt ansvar för viltvården.

Varmt välkommen att delta i tävlingen!
Fredrik WidemoViltvårdsansvarig på Jägareförbundet
(Bild TE Grusbackval Moddus 2009)

Online 24/7

Våra åter försäljare. OKQ8, Godishuset, Erikssons Center, Turistbyrån, Dyrlinds Snabbköp, Gällivare Kretsen Jägareförbundet eller online….... Online på Inatur.se Fiske http://www.boka.inatur.se eller Fiskekort.sehttps://www.fiskekort.se Inatur.se Jakt http://www.boka.inatur.se Boka stuga via mkjf@hotmail.comInfo. http://mkjf.blogspot.se/p/endast-300-krdygn-for-medlemmar.html

Adr: MKJ&F Malmvägen 6 98341 Koskullskulle Telefon: 0970-22913 E-mail: mkjf@hotmail.com Web: http://www.mkjf.se

Leta i den här bloggen

Medlemsorg